• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Európai Úniós pályázatok

Technológiafejlesztések a Modinvest Kft-nél.

Technológiafejlesztések a Modinvest Kft-nél.

A Modinvest Kft. 209,26 millió forint, feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében a GINOP PLUSZ -1.2.1.- 21 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” felhívás alapján. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A 298,95 millió forint összköltségű, európai uniós támogatás segítségével létrejövő  beruházás révén a vállalkozás eszközbeszerzést, telephely korszerűsítést, foglalkoztatotti képzést valósít meg a Kiskunhalas, Kéve utca 39. szám alatti telephelyén. A Modinvest Kft. megalakulása óta, 1990-től töretlen lendülettel tevékenykedik a magyarországi építőipari piacon. Elkötelezett termelékenysége növelésére, nyitott a fejlődésre és a technológiai megújulásra. Folyamatos törekvése, növelni a vállalat munkaerő megtartásának és megszerzésének esélyeit.


A beruházás eszközbeszerzési része a Modinvest Kft. életében innovatív műszaki újítást jelent, új szolgáltatások bevezetését, piacok hatékonyabb elérését teszi lehetővé. A vállalkozás a folyamatos fejlődést, az üzleti kitettség csökkentését, az üzleti hatékonyság növelését, a foglalkoztatotti létszám megtartását tűzte ki célul. Ezen célok megvalósításához járul hozzá a GINOP PLUSZ -1.2.1.-21 pályázat keretében elnyert támogatás is. Az eddig bérelt eszközök, gépek saját állományon belül tartásával több magas- és mélyépítési tevékenység válik biztosan elvállalhatóvá és a bérleti viszonyok megszűnésével, a támogatott fejlesztések eredményeként a vállalkozás termelékenysége növekszik, árbevétele emelkedik, új piacokra léphet be. A beszerzésre kerülő eszközök nemcsak technológiai megújulást eredményeznek, hozzájárulnak a vállalkozás munkavállalói létszámának megtartásához, valamint lehetőség szerinti bővítéséhez is. Az új eszközökkel új technológiai megoldások is lehetővé válnak, amelyek segítik a vállalkozás modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását.


A projekt keretében az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre: HYUNDAI HW140A gumikerekes kotrógép, KOMATSU WB97S-8 kotró-rakodó gép, Turbosol Giotto vakológép, Barikell MK 4-60 Moskito 600 egytárcsás simítógép, Barikell SVL Honda motoros betonlehúzóegység, Breaker BK110 Honda motoros lapvibrátor, DOMINO komplett zsalurendszer, DELTA komplett állványrendszer.


A beruházás ingatlan korszerűsítési része keretében a Modinvest Kft. telephelyén az üzemépületek teljeskörű korszerűsítésével, energetikai megújításával, megújuló energia hasznosításával jelentős költségcsökkentés érhető el, mellyel a vállalati hatékonyság növelhető. A fejlesztés eredményeként fenntartható munkahelyek jönnek létre, melyek elősegítik a jelenlegi munkahelyek megtartását. A felújítás egyértelmű célja az épület energetikai jellemzőinek javítása, ezzel elősegítve hatékonyabb és gazdaságosabb használatot és nem utolsó sorban a megújuló energia hordozok alkalmazásának köszönhetően az ökológiai lábnyom csökkentése. A fűtési rendszer korszerűsítésével és bővítésével az épület folyamatos használata téli időben is biztosított.
Az épületekben szigetelés, fűtési-, hűtési és használati melegvíz komplex korszerűsítése, világítási rendszerek energiatakarékosra történő átalakítása, a meglévők helyett műanyag nyílászárók-, modern szekcionált kapuk beépítése integrál személy bejárattal, hőszivattyú rendszer telepítése megújuló energia hasznosítása mellett.
A pályázat keretében 1 fő munkavállalónk idegennyelvi képzésének támogatása is megvalósul.

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %. A projekt tényleges befejezés dátuma: 2023.08.30.

A Támogatói Okirat egyoldalú módosításával, 2022. november 24-től a pályázat azonosító száma GINOP-1.2.16-22-2023-00607 lett.


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR

Panaszvédelmi tájékoztató

, Szabályzat.